Sevgililer Gününüz İçin Romantik Bir Adres: Hotel Wineport Lodge Ağva

Sevgililer Gününüzü sakin bir yerde, romantik bir hotelde geçirmeye ne dersiniz? Eğer böyle bir yer arıyorsanız; İstanbul’un batısında iki akarsu arasına kurulmuş olan Ağva tam da aradığınız yer.

Adı Latince iki dere arasına kurulmuş yer anlamında olan Ağva, sakinliğiyle, doğasıyla, lezzetleriyle kalabalık şehirlerin karmaşasından, koşturmasından uzak huzur dolu bir kaçamak yapmanızı sağlayacak.

Ağva’ya geldiğinizde de Sevgililer Günü için konaklayabileceğiniz en romantik hotel Göksu nehri kıyısında bulunan Wineport Lodge Ağva.  Wineport Lodge Ağva 12 odası ile 29 kişilik konaklama kapasitesine sahip olan bu romantik hotelin, Deluxe, Superior ve Standart oda seçenekleri bulunuyor.

Wineport Lodge Ağva her mevsime özel hazırlanmış reçelleri, Kandıra’dan peynirleri ve tereyağı, yöresel balı ile güne daha mutlu ve lezzetli bir başlangıç yapmanızı sağlarken, mevsimine göre lüfer, hamsi, palamut, çinekop, barbun gibi Ağva limanından gelen taze balıkları da tatma fırsatını da konuklarına sunuyor.

Eğer arzu ederseniz bu kısa tatilinizi daha romantik ve unutulmaz kılabilmek için Wineport Lodge Ağva size birçok özel teklif de sunuyor. Romantik Paket, Romantik Akşam Yemeği ya da Kavak Ağacı Paketi ile deneyiminizi daha farklı kılabilirsiniz.

{blog@31}

Romantik bir akşam yemeği denince akla tabi ki şarap gelir. Babil Şarap Evi’nde her akşam canlı müzik eşliğinde sadece yerli butik üreticilerin Anadolu üzümlerinden ürettiği şarapları tadabilirsiniz.

Hotel iskelesinden kalkan teknelerle isterseniz Göksu nehrinde baş başa romantik bir safari imkanına da sahip olacağınız bu hotelde mevsimine ve hava şartlarına göre Ağva kumsala bir tekne turu yapıp kumsalda el ele romantik bir yürüyüş yapabilir ve kumsalda size özel hazırlanan masada Karadeniz’in dalga sesleri eşliğinde meyve tabağı ile şarabınızı yudumlayabilirsiniz.

Wineport Lodge Ağva konumuyla, Göksu nehriyle, kahvaltısıyla, yemekleri ve konaklama koşullarıyla Sevgililer Gününüz için aradığınız romantik bir otel. 

{blog@1}

Popüler Yazılar

SÖZLEŞME

Bu internet sitesine girilmesi veya mobil uygulamanın kullanılması sitenin ya da sitedeki bilgilerin ve diğer verilerin programların vs. kullanılması sebebiyle, sözleşmenin ihlali, haksız fiil, ya da başkaca sebeplere binaen, doğabilecek doğrudan ya da dolaylı hiçbir zararlardan REHBERNAME A.Ş. ('REHBERNAME') nun sorumluluğunun olmadığını, tarafımdan internet sitesinde E-Bültene üye olmak için veya başkaca bir sebeple verdiğim kişisel verileri, özellikle de isim, adres, telefon numarası, e-posta adresi, banka bilgisi, yaş ve cinsiyetle ilgili benzeri bilgileri kendi rızam ile paylaştığımı, REHBERNAME A.Ş. ('REHBERNAME') nun nin bu bilgileri kullanmasına muvafakat ettiğimi, bu bilgilerin 3.gerçek ve/veya tüzel kişilerin eline geçmesi ve bu şekilde olumsuz yönde kullanılması halinde ve/veya bu bilgilerin başkaca kişiler ile paylaşılması halinde REHBERNAME A.Ş. ('REHBERNAME') nun sorumluluğunun olmadığını gayri kabili rücu, kabul, beyan ve taahhüt ederim.