Bursa'da Kahvaltı Edebileceğiniz En İdeal 5 Mekan

Bursa'da Kahvaltı Edebileceğiniz En İdeal 5 Mekan

Bursa'da kahvaltı edebileceğiniz ideal 5 mekan hangileridir? Günün olmazsa olmaz öğünü kahvaltı için siz de bu 5 mekanı tercih edebilirsiniz...

Sağlıklı bir yaşam için en önemli öğün kuşkusuz kahvaltıdır. Şöyle güzel bir kahvaltı yapabilmek güne güzel başlamanın, mutlu başlamanın belki de en önemli sırrıdır. İster eşinizle dostunuzla, isterseniz gruplarınızla Bursa’da kahvaltı alabileceğiniz en ideal ve lezzetli 5 mekanı sizler için derledik.

1. Ayanoğlu Özlüce

1927’den beri mandıra ürünlerini üretip bunları sofralarımıza sağlıklı ve hijyenik bir şekilde gelmesini sağlayan bir işletme Ayanoğlu. Kendi üretimi olan birçok kaliteli doğal ürünü bir arada bulabileceğiniz bir kahvaltı sunuyor burası size.

Sunumuyla, kahvaltı çeşitliliğiyle tadına doyamayacağınız bir lezzet durağı burası. Peynirinden zeytinine, reçellerinden kuymağına enfes tatlar sunuyor.

Dilerseniz kahvaltı sonrası kendi ürünlerinden satın alabilirsiniz. Gruplarınız varsa bunlar için de eşsiz bir deneyim sağlayabilecek olan Ayanoğlu’na geldiğiniz de ‘Doymadan Kalkmak Yok’ bunu da hatırlatalım. 

Adres: Ertuğrul Mah. Ahmet Taner Kışlalı Cd. No:42 Nilüfer/BURSA   

Telefon: 0224 414 00 02

2. Özgen Özlüce

Bir Bursa klasiği olan Özgen ilk olarak günümüzde halk arasında Kültürpark olarak bilinen Reşat Oyal Kültürparkı’nda 1950’li yıllarda hizmet vermeye başlar.

Açıldığı günden itibaren Bursa’nın ve ülkemizin önde gelen simalarının uğrak noktası haline gelen Özgen açtığı şubelerle daha geniş bir kitleye hitap etmeye başlar.

Bursa’nın nezih semtlerinden olan Özlüce’de de şubesini açan Özgen unutulmayacak bir kahvaltı deneyimi sunuyor. Peynirlerinden, hamur işlerine, omlet çeşitlerine kadar bol çeşitli ve lezzetli bir kahvaltı için aradığınız adres işte burası…

Adres: 29 Ekim Mh. 408.Sk. No:4 Özlüce-Nilüfer / BURSA

Telefon: 0850 888 19 58

3. Ceylanköy Bahçe Restaurant

1973 yılında Ceylanlar Fırın olarak hayata atılan bu işletme, bu alandaki başarısını daha sonra açmış olduğu Ceylanköy Bahçe Restaurant ile arttırarak devam ediyor.

Mekan ve kahvaltısındaki tatlar, çeşitler ile kahvaltınıza farklı bir anlam katabilecek bir işletme. Ceylanköy Serpme ve Ege Serpme adı altında iki eşsiz kahvaltı deneyimini size sunan bu işletmenin kendi ürettiği ürünlerini satın alabileceğiniz Ceylanköy Gurme isimli bir dükkan da hemen kahvaltı mekanının yanında. Siz siz olun farklı bir kahvaltı deneyimi için mutlaka uğrayın.

Adres: Geçit Mh. Sanayi Cd. No:772 Geçit / Bursa

Telefon: 0224 244 8844

4. Şahinbey Sofrası

İsmini İstiklal Harbi’nin şehitlerinden Şahin Bey’den alan işletme dillere destan Antep mutfağının bütün güzelliklerini size sunuyor. Kaburga dolmasından tandıra etin her halini tatmanıza fırsat veren Şahinbey Sofrası, aynı zamanda Antep esintilerinin de olduğu farklı bir kahvaltı da sunuyor.

Doğal reçellerin, peynirlerin, balın kaymağın yanı sıra sıcacık pide ekmeği ve küçük çeşitli pideleriyle kahvaltınız farlı bir boyuta taşınacak. Kahvaltınıza Antep usulü tatlı bir nokta koymak isterseniz meşhur katmeri de unutmayın.

Adres: Bademli Mahallesi, Eski Mudanya Cd. No: 9 Nilüfer / BURSA

Telefon: 0224 549 27 00 - 0532 177 92 05

5. Mavi Yıldız Restoran

Şehrin kalabalığından bunaldıysanız, sessiz sakin tarih kokan bir yerde kahvaltı etmek istiyorsanız adresiniz Cumalıkızık. Cumalıkızık’taki adresiniz ise Mavi Yıldız Restoran.

700 yıllık tarih kokan bir köyde Bursa manzarası eşliğinde ister ailenizle ister gruplarınızla kahvaltı edebileceğiniz bir mekan. Ev yapımı reçelleri, çeşitli peynirleri ve zeytinleri ile daha birçok lezzeti bir arada bulacağınız köy tadında sıcacık bir atmosfer arayanlar için enfes bir öneri.

Sıcacık çayınızı yudumlarken, karşınızda Yeşil-Beyaz Bursa’yı seyredalacağınız mekanda dilerseniz gözleme de bu keyfinize eşlik edebilir.

Adres: Cumalıkızık Köyü 2.Hamam Sokak No: 9 Yıldırım – Bursa

Telefon: 0533 481 56 98 - 0224 208 20 61

SÖZLEŞME

Bu internet sitesine girilmesi veya mobil uygulamanın kullanılması sitenin ya da sitedeki bilgilerin ve diğer verilerin programların vs. kullanılması sebebiyle, sözleşmenin ihlali, haksız fiil, ya da başkaca sebeplere binaen, doğabilecek doğrudan ya da dolaylı hiçbir zararlardan REHBERNAME A.Ş. ('REHBERNAME') nun sorumluluğunun olmadığını, tarafımdan internet sitesinde E-Bültene üye olmak için veya başkaca bir sebeple verdiğim kişisel verileri, özellikle de isim, adres, telefon numarası, e-posta adresi, banka bilgisi, yaş ve cinsiyetle ilgili benzeri bilgileri kendi rızam ile paylaştığımı, REHBERNAME A.Ş. ('REHBERNAME') nun nin bu bilgileri kullanmasına muvafakat ettiğimi, bu bilgilerin 3.gerçek ve/veya tüzel kişilerin eline geçmesi ve bu şekilde olumsuz yönde kullanılması halinde ve/veya bu bilgilerin başkaca kişiler ile paylaşılması halinde REHBERNAME A.Ş. ('REHBERNAME') nun sorumluluğunun olmadığını gayri kabili rücu, kabul, beyan ve taahhüt ederim.